2023-10-10T13:52:41.670Z2023-10-10T13:52:41.670Z
Tuesday, Oct 10, 2023

Mind Sculpting - Retriitti Vehkajärvellä Lillavillassa

Meditaatio, terveyden kokonaisvaltainen valmennus, ravintona runsas villiyrttien käyttö ovat tämän päivän ja tulevaisuuden hyvinvoinnin perusta.

Valmennamme Ullan kanssa sinun polkua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tehtävämme on tutkia omia ajatuksia neurotieteeseen perustuvan tiedon ja harjoitusten avulla. Suurin osa meidän ajauksista on alitajuisia.

Se uskomaton voima mikä ajatuksilla on, selviää kun havaitsemme miten tiedostamattomat, alitajuiset ajatukset johtavat meidän tapaa olla, tehdä asioita, kohdata tilanteita ja ihmisiä. Retriitin tehtävänä on nostaa nämä alitajuiset ajatukset tietoisuuteen. Työstää ne taideterapian ja liikkeen avulla pois kehostamme

( aivoistamme), luoda niiden tilalle tietoisesti sellaisia ajatuksia, jotka rakentavat elämää sinun tietoisesti valitsemaasi suuntaan.

Tarjoamme super ruokaa suomalaiseen villiyrttiin valmistettuna!

Järjestämme Ullan kanssa useamman retriitin Vehkajärvellä. Yhteen retiriittiin mahtuu mukaan 6 hkilöä. Tämän vuoksi tarjoamme useamman viikonlopun ajan retriittejä. Sydämellisesti tervetuloa mukaan matkalle kohti Sinua!


Kareena Haukka
Kareena Haukka
Neuropalaute (Neurofeedback)

Related articles

Empower Yourself with Customizable Wellness Boxes: Tools for Life's Challenges
Finding My Light in the Darkness: My Route to Healing

Related tags

Latest Articles